Čatní
Tato původně indická pochoutka již zdomácněla i v českých kuchyních. Lze jej uvařit z jakéhokoliv ovoce či zeleniny a jeho chuť můžeme přirovnat ke sladko – slano – kyselé marmeládě. Je to skvělý doplněk k masům, uzeninám, sýrům a toustům. Některá, spíše zeleninová čatní lze použít i na těstoviny či rýži i na další vaření.

Tip
Cibulové medové čatní
Skladem
109 Kč
Výborné ke grilovaným masům, na toasty, opečené toasty se sýrem.

Čatní z červené řepy
Skladem
109 Kč
Pochoutka vhodná k přírodním sýrům, pečenému masu, do toastů ze sýrem, jako salát...

Dýňové čatní
Skladem
109 Kč
Vhodné k polotvrdým nebo čerstvým sýrům, s těstovinami, s rýží, výborné s krůtím kuřecím a jehněčím masem.

Tip
Francouzské fíkové čatní
Skladem
109 Kč
Je fantastickou ingrediencí pro vaši kuchyni, která výtečně doplní sýrové pokrmy.
6 položek celkem