Čatní

Tato původně indická pochoutka již zdomácněla i v českých kuchyních. Lze jej uvařit z jakéhokoliv ovoce či zeleniny a jeho chuť můžeme přirovnat ke sladko – slano – kyselé marmeládě. Je to skvělý doplněk k masům, uzeninám, sýrům a toustům. Některá, spíše zeleninová čatní lze použít i na těstoviny či rýži i na další vaření.

brusinkove catni catni jamie
109 Kč

Lehce pikantní, mírně nahořklé, úžasně se hodí k přírodním měkkým i vyzrálým tvrdším sýrům, jako teplá omáčka k masům, na opečené toasty ze sýrem...

135
cibulove medove catni
Tip
109 Kč

Výborné ke grilovaným masům, na toasty, opečené toasty se sýrem.

37
catni z cervene repy
109 Kč

Pochoutka vhodná k přírodním sýrům, pečenému masu, do toastů ze sýrem, jako salát...

123
Dýňové čatní
109 Kč

Vhodné k polotvrdým nebo čerstvým sýrům, s těstovinami, s rýží, výborné s krůtím kuřecím a jehněčím masem.

197
francouzske fikove catni
Tip
109 Kč

Je fantastickou ingrediencí pro vaši kuchyni, která výtečně doplní sýrové pokrmy.   

116
zeleninovy ajvar
119 Kč

Výborná zeleninová pochoutka srbského původu 

121
6 položek celkem